Aurinkopaneelit

Pienennä sähkölaskuasi aurinkoenergialla

Pienennä sähkölaskuasi aurinkoenergialla

Jos asut omakotitalossa, tai käytössäsi on toimeton katto vaikkapa piharakennuksessa, sinun kannattaa harkita aurinkopaneelien hankkimista.

Paneelien hankinta on helppoa. Voit tilata kotiisi sopivat aurinkopaneelit valmiiksi asennettuina. Sinun ei tarvitse suunnitella, nostaa, kiinnittää eikä välttämättä huoltaakaan paneeleitasi.

Sähköä jopa myytäväksi asti

Kattosi tuotto- eli säästöpotentiaaliin vaikuttavat eniten paneelien määrä ja suunta. Keskimääräinen paneelien omistaja kattaa kulutuksestaan noin 20 % omalla aurinkosähköllä.

Vaikka paneelien takaisinmaksuaika on 10–20 vuotta, tämän jälkeen jokainen poutapäivä tuottaa sinulle voittoa. Vähällä vaivalla.

Kirkkaina päivinä sinulle saattaa kertyä aurinkosähköä jopa myytäväksi asti. Useat sähköyhtiöt ostavat asiakkaidensa tuottamaa ylijäämää. Lomakassa kiittää.

Aurinkosähkö houkuttelee edelläkävijöitä

Kaikki eivät voi tuottaa uusiutuvaa aurinkoenergiaa omaan käyttöön. Mutta kynnelle kykenevien kannattaa kyllä.

Viidenneksen kevennys omaan ostosähkön kulutukseen säästää pitkällä aikavälillä paitsi rahaa, myös ympäristöä.

Kun hankit paneelit, sijoitat samalla kertaa kotiisi ja kestävämpään tulevaisuuteen. Aurinkopaneelitalot käyvät nimittäin kaupaksi nopeammin ja parempaan hintaan kuin vastaavat paneelittomat talot.

Sinun ei tarvitse tehdä investointipäätöstä puutteellisin tiedoin. Kilpailuta aurinkopaneelit kätevästi Virtane-palvelun avulla. Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta auttaa eteenpäin, jos päädyt hankkimaan aurinkopaneelit.

Pienennä sähkölaskuasi aurinkoenergialla

Testaa kattosi soveltuvuus aurinkosähkön tuotantoon ja kilpailuta aurinkopaneelit kauttamme.