Mikä on taloyhtiönne tämänhetkinen valmius sähköautojen lataukseen?

Kuinka paljon taloyhtiössänne on vapaata kapasiteettia ja montako autoa sillä saadaan ladattua? Voidaanko lämmitystolppia hyödyntää? Valitse niin tarpeisiinne kuin kiinteistönne teknisiin valmiuksiin sopivin ratkaisu. Sen ei tarvitse edes olla kovin kallis.

Näin järjestät taloyhtiönne sähköautojen latauksen:

1. Tutustu latausratkaisuihin ja selvitä tarpeenne

Mikä on taloyhtiönne sähköautojen ja ladattavien hybridien määrä nyt ja lähitulevaisuudessa, montako kilometriä autoilla päivittäin ajetaan ja missä laajuudessa haluatte varautua myös tulevaisuuden tarpeisiin? Katso, millaisia latausratkaisuja on tarjolla ja mitä ratkaisua valitessa kannattaa huomioida.

2. Esittele asia taloyhtiön hallitukselle ja hae hyväksyntä

Taloyhtiönne hallitusta on hyvä informoida hankkeesta ja sen ratkaisuvaihtoehdoista hyvissä ajoin. Koska asiaan liittyy usein paljon epävarmuutta ja avoimia kysymyksiä, olemme koonneet käyttöösi laajan puolueettoman materiaalipaketin. Sen avulla voit esitellä erilaisten ratkaisuvaihtoehtojen edut, kustannukset, mahdolliset haitat sekä hankkeen periaatteet.

3. Teetä kiinteistönne sähköjen nykytilan kartoitus

Asiantuntija tulee paikan päälle selvittämään kiinteistönne sähköjen nykytilan sekä sen, miten sähköjärjestelmänne nykyisellään soveltuu sähköautojen lataamiseen. Kartoituksen tuloksena saat raportin, josta ilmenevät kohteenne tiedot sekä millaisia vaihtoehtoja teillä on latauksen järjestämiseen.

4. Kilpailuta kokonaisratkaisu ja asennus

Kun tarpeet ja olosuhteet on kartoitettu, kokonaisratkaisu ja sen asennus voidaan kilpailuttaa. Näin selviävät myös hankkeen todelliset kustannukset. Laajasta kumppaniverkostostamme löydät ratkaisullenne ammattitaitoisen toteuttajan.

5. Aja edullisesti ja ympäristöystävällisesti

Kun latauspisteet on asennettu, pääsette nauttimaan ympäristöystävällisyydestä, hiljaisuudesta, näkemyksellisyydestä sekä tulevaisuuden ratkaisun suomasta kiinteistönne arvonnoususta. Iloisia kilometrejä!

Mistä aloittaa?

Näin hankit sähköauton latauspisteet taloyhtiölle