Webinaari 28.5. klo 15.00-17.00

Katso webinaaritallenne tulevaisuudesta!

Virtane + Pölönen -webinaari 28.5. oli menestys. Katso webinaaritallenne, jossa puhutaan lähitulevaisuudesta, aurinkopaneeleista ja sähköauton latausratkaisuista selvällä suomen kielellä.

Mitkä ovat hyödyt? Mitä hankinnassa kannattaa ottaa huomioon? Miten vältät sudenkuopat? Mukana asiantuntijoita eChargielta, Salo Solarilta sekä Carunalta. Tilaisuuden juontaa innostava tulevaisuudentutkija Perttu Pölönen.

Aika

Esitys

Puheenvuoro

Ohjelma

klo 15.00

Tilaisuuden avaus

Perttu Pölönen

Terveisiä tulevaisuudesta: miten asumme ja liikumme 2030? Digitalisaatio ja sähköistyminen.

Perttu Pölönen

Sähköautoilijan uudenlainen arki: moni asia muuttuu, mutta parempaan päin. Näillä vinkeillä onnistut! 

Katja Koponen, eChargie

Tulevaisuuden kestävää sähköautoilua: miten Suomi on varautunut ja mikä latausratkaisu sopii juuri minulle?

Sebastian Ahlnäs, Caruna

Aurinkopaneelien ABC: katolle vai pihalle - sopivin paikka ja oikea mitoitus. Kuule parhaat vinkit.

Anu Areva, Salo Solar

Valjasta käyttöösi Virtane: oma sähkönkäyttödata auttaa valitsemaan oikein.

Elina Säiläkivi, Caruna

klo 17.00

Yhteenveto

Perttu Pölönen

Juontajana Perttu Pölönen

Euroopan lupaavimman 35 innovaattorin joukkoon valittu visionääri

Perttu Pölöselle on annettu monia titteleitä, kuten keksijä, kirjailija, säveltäjä, puhuja, futuristi ja visionääri. Hänessä yhdistyy kiinnostus teknologiaan, tieteeseen ja taiteeseen. Hän on innostava puhuja, joka valaa uskoa tulevaisuuteen.

Katja Koponen, eChargie

Helpon sähkön myynnin ja lataamisen mahdollistavan eChargien taustalla on Katja Koposen kaupunkisuunnittelukokemus yhdistettynä hänen kiinnostukseensa sähkön murrokseen. Katja Koponen on eChargien perustaja ja toimitusjohtaja.

Sebastian Ahlnäs

Sähköautoilu ja siihen liittyvät ratkaisut ovat Sebastianin vankkumaton kiinnostuksen kohde. Asiantuntija ja innovaattori Carunasta.

Anu Areva

Anu Areva on pitkänlinjan aurinkoenergia-asiantuntija, jonka asiantuntijuus juontaa juurensa jo lapsuudesta. Anu on Salo Solarin toimitusjohtaja. Viime vuonna paneeleita valmistui Salon tehtaalla yli kuuden megawatin verran.

Elina Säiläkivi

Virtane-palvelu on Elinan sydäntä lähellä. Ei ole sellaista haastetta, johon Elina ei kehittäisi ja innovoisi ratkaisua. Jos jokin askarruttaa, missä kaikessa Virtane-palvelu voi sinua auttaa, kertoo Elina Virtasesta kaiken.

Virtane – löydä sähköpalvelut nerokkaan helposti

Sähköhommatko korkeampaa tiedettä? Eivät ole. Virtane-palvelusta löydät tulevaisuuden asumiseen fiksut sähköratkaisut ja alan ammattilaiset. Tutki ja kilpailuta. Helposti ja luotettavasti. Palvelu saatavilla Carunan verkkoalueella.